Undervisningen foregår under private forhold

i Skårupøre med maksimalt otte deltagere på hvert hold.
Lektionen på fire timer inkluderer frokost eller middag.
Mulighed for studieture til markante steder i Svendborg.
Efter tilmelding får du én af de fire bøger tilsendt.

    Efter betaling af tilmeldingsgebyr sendes det valgte antal bøger til din adresse. Normalpris pr. bog er 399,-
    Når betaling er sket, er det første klassesæt klar til afhentning for hjemmestudier. Du kan også få de fire bøger sendt til din adresse.
  • 0,00 kr.

Hvis et hold ønsker det, kan studierne henlægges til andre relevante steder i Svendborg eller Det sydfynske Øhav. Det kunne være restauranter og seværdigheder.

Der planlægges forårs- og sommerture, hvor flere grupper går sammen om at chartre et træskib, bus eller færge.

Ønsker du, som ny svendborgenser, et foredrag/fortælling til din forening eller virksomhed, så giv mig et kald på 4037 4038. Ud over storytelling om Svendborg og Det sydfynske Øhav, har jeg fem andre foredrag på programmet. Se mere under fanen »Underholdning«

Gennem årene er der opstået faste aftaler med en del tilfredse »gengangere«. Dansk Blindesamfunds afdelinger har jeg underholdt en snes gang. Det er med fortællinger om Fultonskipperen, Flying Enterprise, Fynsk Humor, FaaborgHistorier og Øhavets Historier.

Der er tale om et seriøst tilbud til de mange, der vælger en ny tilværelse i Svendborg eller på en af de otte beboede øer i Det sydfynske Øhav.

En lektion i svendborgensisk sprog og kultur er en personlig indføring i de mange elementer, der tilsammen har skabt byens unikke image.

Min baggrund er et halvt århundrede som journalist og forfatter med bopæl i Skårupøre. Jeg er født i Svendborg i 1942, men boede fra 1948 til 1969 i Horne ved Faaborg. Her blev jeg uddannet typograf og journalist.

Siden 1982 har jeg haft forskellige virksomheder i eget regi: Forlag, trykkeri, event- og reklamebureau. Jeg har været bladudgiver samt forfatter til godt 50 bøger og publikationer. De 34 kan indgå i undervisningen og er desuden til rådighed på www.bekkerbook.dk.