Fortælling eller foredrag?

Kald det, hvad du vil –  klassisk foredrag eller humoristiske fortællinger. Jeg medbringer computer og lydanlæg, så I skal blot sørge for fremviser og lærred i mødelokalet.

 

Med i arrangementet følger bøger, der supplerer fortællingerne.

Ved eksempelvis 25 deltagere er prisen 2500 kr. incl. en bog til alle. 

Send ønske om dato og emne

Min fortælling om Fynsk Humor er inspireret af et livslangt samarbejde med markante personligheder. Det begyndte i 1966 med et søgående interview med Frantz Füchsel i haven på Bjernevej i Faaborg. 

Siden jeg i 1969 kom tilbage til fødebyen, til Svendborg Avis og til Skårupøre, har jeg samlet på samlere, der kunne mere end deres Fadervor. Her en kagedåsekoncert til havnefogedens fødselsdag i Troense.

Det begyndte en fredag aften i 1970: »Kan du gribe den her, landkrabbe?«. Det kunne jeg, og et venskab, der holdt i 40 år, blev grundlagt på Jessens Mole. Til gengæld fik kollegerne ikke makreller fra røgeriet Activ.

Når skæbnen velsignede én gennem to u’dannelser under Klokketaarnet, har det haft livsvarige konsekvenser. Bøjestrædes Dronning, Købmand Andreasens SEBOFIFS,  Carl den Grusomme, Karl Jolle og Putterne!

Torsdag den 10. januar 1952 havde vi dansk med Peter Dauning. Han tog os med i sin lejlighed til Radioavisen 12.30. Det blev min skæbne. På 60-års dagen udgav jeg denne bog i New York og satte en mindesten.

Traktoren var indfødt. Det stod der ihvertfald på Gustavs ambulance på vej for at bringe en patient fra Birkholm til sygehus på Ærø. Trods to blødende næver fik jeg foreviget  endnu en oplevelse i mit elskede Øhav.